Over ons

Onze mensen zijn stuk voor stuk geschoolde en ervaren schoonmakers .Immers dan alleen kan het schoonmaken op een correcte manier worden uitgevoerd.
Hierdoor is het personele verloop bij Diamond Clean laag en dus zijn onze opdrachtgevers altijd zeker van een vaste schoonmaker(immers wisselen van schoonmakers betekend verlies van kwaliteit)en kostbare uren.

Wij werken voor klanten in uiteenlopende branches. Deze variëren van scholen tot kantoorgebouwen, van productie bedrijven tot wooncomplexen. Op vaste tijden, door de zelfde medewerkers en in iedere frequentie, dagelijks, wekelijks of zo nodig twee of drie keer per dag.

In overleg met de klant spreken we voor iedere ruimte af welke schoonmaakwerkzaamheden gedaan worden en in welke frequentie.
Daarna zorgen wij voor een perfecte uitvoering. Zo blijft iedere ruimte schoon, representatief en prettig om te gebruiken.

Door de kennis van specialistische reiniging kunnen wij snel en efficiënt schoonmaken, dus zeg maar gerust specialistische reiniging ook tijdens dagelijks onderhoud. Door te investeren in opleidingen en intensieve begeleiding op de objecten worden medewerkers op vakkundige wijze ingewerkt.
Daarnaast vinden wij het van belang dat ons personeel een sterke betrokkenheid ontwikkelt met uw organisatie. In onderling overleg maken wij hierover aanvullende afspraken. Kortom, kwaliteit gegarandeerd

Neem contact op

Diamond Clean

Adres: Asterweg 17A16, 1031 HL Amsterdam
Tel: 020-6338243
Mobiel: 06-49923360
E-mail: info@diamondclean.nl